Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Zwarte terrastegels

De trend is momenteel zwarte terrastegels. Deze zijn in verschillende afmetingen en soorten te bestellen. Wij zullen proberen u via deze site een overzicht van de mogelijkheden te geven.

Zwarte terrastegels van beton

Betontegels zijn in veel gevallen te krijgen van door en door beton, het nadeel van deze tegel is dat er na verloop van jaren kiezels door de bovenlaag komen. Dit is op een zwarte tegel natuurlijk storend. Daarom worden er nu ook zwarte terrastegels geproduceerd met een fijne slijtlaag en een goede kleurstof. Prijzen van de zwarte terrastegels van beton beginnen bij zo'n € 11,95 per m2

Kleurvaste zwarte terrastegels

Wij bieden ook een ruime keuze in kleur- en slijtvaste tegels die voorzien zijn van een deklaag van kleurechte mineralen. Deze tegel is door de opgeperste laag ook onderhoudsarm. Verder zijn verschillende soorten voorzien van een coating door de toplaag, dit zorgt voor een zeer onderhoudsvriendelijke zwarte terrastegel.

Zwarte terrastegel van Keramiek

Keramische tegels zijn 100% kleurvast, maatvast en nemen geen vloeistoffen op en zijn hierdoor ook zuur en zoutbestendig. Kom voor een vrijblijvend advies langs bij The Stone Discounter in Nunspeet. Bezoek buiten openingstijden is mogelijk op afspraak.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.