Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Zand en grind

Zand en grind zijn onmisbaar bij de aanleg van uw tuin. Zand wordt gebruikt om de baan te maken waarop het straatwerk wordt aangebracht. De dikte van het zandbed is mede afhankelijk van de grondsoort, maar een dikte van 10 tot 15 cm is overal het minimum. Grind wordt veel gebruikt als opvulling van de overgebleven stukken. Makkelijk in onderhoud en in vele kleuren te koop.

Klik HIER voor ons aanbod zand en grind

Klik HIER voor ons aanbod aan voegmiddelen

Verwerking van grind

Als u het grind gebruikt als opvulling en er wordt niet op gelopen of gereden, dan is een laag van 4 a 5 cm meestal voldoende. Als het gebruikt wordt voor bijvoorbeeld een oprit is het verstandig om honinggraad platen toe te passen. Deze zorgen voor een betere drukverdeling en er worden veel minder sporen in gereden.

Afvoer van water met grind

Als een tuin voor het grootste gedeelte dichtgestraat wordt, is het verstandig om één of meerdere grindvakken in de tuin te maken. Deze zorgen ervoor dat het water altijd weg kan.

Grind in zakken of big bags

Wij hebben er voor gekozen om het zakgoed zeer scherp te prijzen. In de meeste gevallen komt dit voordeliger uit dan wanneer u big bags koopt. Het grote voordeel van zakken is dat u veel makkelijker de nodige hoeveelheid kunt bestellen. Komt u iets tekort? Haal even een paar zakken bij. Heeft u over? Als de zakken heel zijn kunt u ze altijd terug brengen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.