Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Wildverband tuin

Als u van plan bent uw tuin opnieuw in te richten komt u voor de keuze te staan of u een tegel koopt of voor een wildverband kiest. De indeling van uw tuin bepaalt eigenlijk al voor een groot deel uw keuze. Gaat u de hele tuin bestrating is een wildverband wat speelser. Toch blijft uw persoonlijke smaak altijd een rol spelen in de keuze die u maakt.

Formaten wildverband tuin

Wildverband is er in veel verschillende formaten te koop. U kunt kiezen voor een wildverband met kleine formaten maar we hebben ook wildverband met maten tot wel 60x90 cm. Dit is met name voor de grotere oppervlakte erg mooi.

Soorten wildverband tuin

We bieden u veel verschillende steensoorten in het wildverband. Zoekt u een éénvoudige betonsteen of een kleurvaste steen of juist een exclusieve keramische tegel? Kom langs we leveren ze allemaal. We kunnen dan samen kijken welk wildverband het best aansluit bij uw wensen.

Kosten wildverband tuin

De prijzen voor tuintegels liggen ver uiteen. We leveren zoals gezegd van een éénvoudige betonsteen tot zeer exclusieve tegels. Wij zullen u altijd een scherpe prijs aanbieden maar houden daarnaast ook zeker de kwaliteit in de gaten. Wij leveren al bestrating vanaf € 9,50 per m2. Kom langs of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.