Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

The Stone Discounter, uw leverancier voor alle sierbestrating

The Stone Discounter levert alle voorkomende soorten sierbestrating, klinkers, banden, grind en alle verdere benodigdheden. Wij hebben er ons op toegelegd om voor ieder budget een passende steen te kunnen bieden zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Waarom koopt u uw sierbestrating bij The Stone Discounter?

Wij onderscheiden ons van de rest van de markt door de tijd te nemen en een duidelijk en eerlijk advies te geven. U zult begrijpen dat er verschil zit in een tegel van € 10,-- per m2 en een tegel die soms wel 3 of 4 keer zo duur is. Samen met u kunnen we de verschillen langslopen en u ook een goed beeld geven waar de verschillen in zitten.

The Stone Discounter kan uw sierbestrating leveren door heel Nederland!

Komt u niet uit de directe omgeving? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen probleem, maak er een gezellig dagje Veluwe van en wij kunnen uw bestelling thuis laten bezorgen. In de regio regelen we het transport met eigen vervoer.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.