Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Tuintegels kopen en leggen

Bent u van plan om de tuin te vernieuwen? Wij helpen u graag met het tuintegels kopen en leggen. Wij verkopen niet allen de bestrating maar kunnen u in de regio ook helpen met de complete aanleg. Wilt u zelf tuintegels kopen en leggen? Ook dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Door u van een goed advies te voorzien zult u jaren plezier beleven van uw aankoop.

Tuintegels kopen en leggen, en dan?

Ieder materiaal dat u in de tuin verwerkt zal zijn eigen onderhoud nodig hebben. Het is wel zo fijn om van te voren te weten wat dit onderhoud is. Ook hierin zullen we u voorzien van een goed en eerlijk advies. Wij zijn ons bewust van het feit dat u niet ieder jaar bezig bent met tuintegels kopen en leggen maar dat dit maar 3 of 4 keer in uw leven voorkomt.

Tuintegels kopen en leggen, maar hoe regelen we het transport?

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.