Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Tuintegels kopen en leggen

Bent u van plan om de tuin te vernieuwen? Wij helpen u graag met het tuintegels kopen en leggen. Wij verkopen niet allen de bestrating maar kunnen u in de regio ook helpen met de complete aanleg. Wilt u zelf tuintegels kopen en leggen? Ook dan bent u zeker bij ons aan het goede adres. Door u van een goed advies te voorzien zult u jaren plezier beleven van uw aankoop.

Tuintegels kopen en leggen, en dan?

Ieder materiaal dat u in de tuin verwerkt zal zijn eigen onderhoud nodig hebben. Het is wel zo fijn om van te voren te weten wat dit onderhoud is. Ook hierin zullen we u voorzien van een goed en eerlijk advies. Wij zijn ons bewust van het feit dat u niet ieder jaar bezig bent met tuintegels kopen en leggen maar dat dit maar 3 of 4 keer in uw leven voorkomt.

Tuintegels kopen en leggen, maar hoe regelen we het transport?

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.