Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuintegels kopen

Als u op zoek bent naar tegels voor uw tuin dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie van verschillende kleuren, maten en soorten stenen geselecteerd zodat er voor elk budget een mooie bestrating beschikbaar is. Weet u het niet meer? En u wilt tuintegels kopen? Kom dan gerust even langs.

Welke tuintegels kopen?

Het blijft natuurlijk altijd lastig om de tegel die bij  u past zelf uit te kiezen. Dat komt omdat er veel verschillende soorten zijn, denk bijvoorbeeld aan een keramische tegel of een natuurstenen tegel. Daarom bent u altijd welkom om bij ons langs te komen en om dan samen met een van onze medewerkers een rondje door onze collectie te lopen. Zodoende krijgt u de informatie die u wilt weten, en kan u de goede keuze maken die bij u past. En zo kom u er altijd uit met tuintegels kopen.

Waarom tuintegels kopen?

Als u in uw tuin geen tegels hebt liggen kan het snel een rommeltje worden. Denk bijvoorbeeld aan de tijd na een regenbui, als er dan geen bestrating ligt wordt het snel een modderpoel in uw tuin. Daarnaast is tuintegels kopen een goed idee, omdat het netter en mooier staat dan het gras dat altijd te lang is gegroeid of dood is omdat het weer geen water heeft gehad. Kort gezegd is tuintegels kopen praktischer, het vraagt minder onderhoud en het staat ook nog eens netjes. Weet u het niet meer? Kom gerust even bij ons langs. Dan kunnen we samen met u overleggen wat u mooi en belangrijk vindt.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.