Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Tuintegels

Tegels vindt u in verschillende maten, kleuren en materialen. Wij proberen u via onze website al een duidelijk beeld te geven van de verschillende materialen tuintegels.

Kwaliteit van tuintegels

Er worden veel verschillende soorten en merken verkocht. Wij hebben voor u een selectie gemaakt tussen de verschillende fabieken die bestrating produceren. Ook hebben we gezorgd dat er voor ieder budget een passende bestrating in ons assortiment te vinden is. Zoekt u en voordelige tegel, een kleurvaste of een natuursteen tuintegel of is uw keuze gevallen op een keramische tegel? Kom langs en we zullen samen ons assortiment nalopen.

Ontwerp van uw tuin met tuintegels

Wij kunnen altijd helpen bij het maken van uw tuinontwerp. Het kan mooi zijn om de tuin aan te leggen met verschillende maten tegels of om met verschillende kleuren tuintegels te werken. Heeft u al een tuinontwerp? Wij zijn altijd bereid om vrijblijvend een offerte te maken voor de aanschaf van uw tuintegels

Transport van uw tuintegels

Wij verzorgen door heel Nederland het transport van uw bestrating. Meestal laten wij uw bestelling rechtstreeks afleveren door de fabriek maar het is ook mogelijk met eigen transport.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.