Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuinbestrating

Bestrating is er te koop in veel verschillende kwaliteiten, kleuren en formaten. Wij proberen u via onze site een indruk te geven van de vele mogelijkheden die we bieden. Wij raden echter wel aan om uw tuinbestrating in het echt te komen bekijken en u goed te laten adviseren. Sierbestrating wordt voor vele jaren aangelegd dus het is zeker de moeite om u goed te verdiepen in de mogelijkheden.

Prijzen tuinbestrating

We bieden bestrating in veel verschillende prijsklassen. Zo verkopen wij al een sierbestrating vanaf € 11,95 per m2 en we kunnen doorgaan tot keramische tuinbestrating waarbij de prijzen wel op kunnen lopen tot zo'n € 65,-- per m2.

Onderhoud tuinbestrating

Iedere tuinbestrating vraagt om een ander onderhoud. Het is van belang dat u van te voren weet wat wel of niet goed is voor uw bestrating. Als u bijvoorbeeld een tuinbestrating van beton gebruikt en u reinigt deze met een hogedrukspuit dan is de kans groot dat de steen steeds ruwer gaat worden en hierdoor steeds meer vocht opneemt en steeds sneller een groene aanslag laat zien. Wij adviseren u graag over het stukje onderhoud van uw tuinbestrating.

Transport tuinbestrating

Als u bij ons uw bestrating heeft gevonden dan kunnen wij ervoor zorgen dat het netjes bij u thuis afgeleverd wordt. Om u een idee van het gewicht van tuinbestrating te geven, een 6 cm dikke tuinbestrating weegt al snel zo'n 130 kg per m2.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode NAJAAR2017. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.