Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tuinaanleg Nunspeet

Voor tuinaanleg Nunspeet kunt u terecht bij The Stone Discounter in Nunspeet. Bestrating gaat voor een groot deel het gezicht van uw tuin bepalen. Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien. Tuinaanleg Nunspeet doen wij samen met een aantal goede stratenmakers en hoveniers uit de regio.

Prijzen tuinaanleg Nunspeet

De prijzen voor de te gebruiken materialen liggen ver uiteen. Bestrating is één van de grotere posten bij het aanleggen van uw tuin. Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen in huis hebben.

Soorten bestrating tuinaanleg Nunspeet

Zoals al genoemd hebben we veel verschillende soorten en kwaliteiten bestrating in huis. Zoekt u een onderhoudsarme tegel, een kleurvaste tegel of een krasvaste tegel of zelfs een combinatie hiervan? Kom langs en laat u goed en eerlijk adviseren over de vele mogelijkheden.

Samenwerking met bedrijven voor tuinaanleg Nunspeet

Heeft u de juiste materialen gevonden? Wij helpen u dan ook de juiste partij erbij te zoeken voor de aanleg ervan. Wilt u zelf meewerken of een deel zelf doen? Geen probleem, alles is mogelijk in goed overleg.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.