Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Tuinaanleg Nunspeet

Voor tuinaanleg Nunspeet kunt u terecht bij The Stone Discounter in Nunspeet. Bestrating gaat voor een groot deel het gezicht van uw tuin bepalen. Wij laten u graag de vele mogelijkheden zien. Tuinaanleg Nunspeet doen wij samen met een aantal goede stratenmakers en hoveniers uit de regio.

Prijzen tuinaanleg Nunspeet

De prijzen voor de te gebruiken materialen liggen ver uiteen. Bestrating is één van de grotere posten bij het aanleggen van uw tuin. Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen in huis hebben.

Soorten bestrating tuinaanleg Nunspeet

Zoals al genoemd hebben we veel verschillende soorten en kwaliteiten bestrating in huis. Zoekt u een onderhoudsarme tegel, een kleurvaste tegel of een krasvaste tegel of zelfs een combinatie hiervan? Kom langs en laat u goed en eerlijk adviseren over de vele mogelijkheden.

Samenwerking met bedrijven voor tuinaanleg Nunspeet

Heeft u de juiste materialen gevonden? Wij helpen u dan ook de juiste partij erbij te zoeken voor de aanleg ervan. Wilt u zelf meewerken of een deel zelf doen? Geen probleem, alles is mogelijk in goed overleg.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.