Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Tuin tegels

Tuin tegels zijn te koop in veel verschillende uitvoeringen en materialen. Wij proberen u via onze site een goed overzicht te geven in het aanbod.

Kwaliteit tuin tegels

In het grote aanbod bestrating zit ook veel kwaliteitsverschil. We kunnen een eenvoudige beton tuin tegel leveren tegen een lage prijs maar ook kleurvaste, slijtvaste en onderhoudsarme tuin tegels. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze.

Merken tuin tegels

Er zijn in Nederland diverse merken tuin tegels te koop. Wij hebben een keuze gemaakt om u in alle segmenten een goede aanbieding te kunnen doen. Een bezoekje aan ons showterrein zal u zeker een goed beeld geven van het aanbod. We verliezen de kwaliteit zeker niet uit het oog, maar kunnen u voor ieder budget een passende tegel leveren.

Onderhoud tuin tegels

Tuin tegels zijn er in veel verschillende materialen te koop. Iedere tegel heeft zijn eigen onderhoud nodig. Een betontegel zult u op een andere manier moeten onderhouden dan een tuin tegel van keramiek of natuursteen. Wij geven u altijd een onderhoudsadvies om een lange periode van uw tuin tegels te kunnen genieten.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.