Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Terrastegels natuursteen

Terrastegels natuursteen zijn er in veel steensoorten te koop. Alle terrastegels natuursteen hebben andere eigenschappen en zullen allemaal hun eigen weg gaan. Het is daarom van groot belang dat u zich van te voren goed laat informeren over de steensoort van uw keuze.

Prijzen terrastegels natuursteen

Wat betreft de prijzen van terrastegels natuursteen is er ook een grote variatie. Veel soorten natuursteen komen uit China, Turkije en Vietnam. Informeer geheel vrijblijvend naar de soorten, prijzen en mogelijkheden.

Onderhoud terrastegels natuursteen

Het is mogelijk om bepaalde soorten terrastegels natuursteen te voorzien van een coating om ze wat meer vuilafstotend te maken. In veel gevallen doet men er niets aan en zal de kleur in de loop der jaren veranderen.

Alternatieven voor terrastegels natuursteen

Er zijn tegenwoordig veel alternatieven voor terrastegels natuursteen op de markt. Kom langs om de vele mogelijkheden te bekijken. Een terras wordt voor vele jaren gelegd, het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.