Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Terrastegels

Wij bieden een breedt assortiment terrastegels in verschillende kleuren en maten. Zoekt u een donkere terrastegel, een mooie, frisse gekleurde terrastegel, een strakke en gladde terrastegel of juist een robuuste terrastegel met een mooi natuurlijk reliëf? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijzen terrastegels

Terrastegels zijn er in veel verschillende prijsklassen. Wij zijn ons er van bewust dat terrastegels voor u geen product is dat regelmatig gekocht wordt en nemen dan ook de tijd om u een goed en eerlijk advies te geven bij het maken van uw keuze. De prijsverschillen zitten vaak in de gebruikte materialen. Het materiaal waar uw terrastegels van gemaakt zijn is ook weer bepalend voor het onderhoud. U begrijpt dat het dan ook erg belangrijk is om een juiste keuze te maken.

Maten terrastegels

Terrastegels worden in veel verschillende maten aangeboden. Iedere situatie vraagt weer om een andere maat tegel. Ook worden er veel soorten terrastegels geleverd in een wildverband, hier zitten verschillende formaten door elkaar heen verwerkt en is erg mooi als u uw hele tuin gaat bestraten.

Leveren terrastegels

Wij kunnen uw terrastegels door heel Nederland leveren. Door onze goede contacten met de fabrieken is het altijd mogelijk om uw bestelling thuis af te laten leveren tegen een scherpe prijs.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.