Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Terrastegels

Wij bieden een breedt assortiment terrastegels in verschillende kleuren en maten. Zoekt u een donkere terrastegel, een mooie, frisse gekleurde terrastegel, een strakke en gladde terrastegel of juist een robuuste terrastegel met een mooi natuurlijk reliëf? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijzen terrastegels

Terrastegels zijn er in veel verschillende prijsklassen. Wij zijn ons er van bewust dat terrastegels voor u geen product is dat regelmatig gekocht wordt en nemen dan ook de tijd om u een goed en eerlijk advies te geven bij het maken van uw keuze. De prijsverschillen zitten vaak in de gebruikte materialen. Het materiaal waar uw terrastegels van gemaakt zijn is ook weer bepalend voor het onderhoud. U begrijpt dat het dan ook erg belangrijk is om een juiste keuze te maken.

Maten terrastegels

Terrastegels worden in veel verschillende maten aangeboden. Iedere situatie vraagt weer om een andere maat tegel. Ook worden er veel soorten terrastegels geleverd in een wildverband, hier zitten verschillende formaten door elkaar heen verwerkt en is erg mooi als u uw hele tuin gaat bestraten.

Leveren terrastegels

Wij kunnen uw terrastegels door heel Nederland leveren. Door onze goede contacten met de fabrieken is het altijd mogelijk om uw bestelling thuis af te laten leveren tegen een scherpe prijs.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.