Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Terrastegels

Wij bieden een breedt assortiment terrastegels in verschillende kleuren en maten. Zoekt u een donkere terrastegel, een mooie, frisse gekleurde terrastegel, een strakke en gladde terrastegel of juist een robuuste terrastegel met een mooi natuurlijk reliëf? dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Prijzen terrastegels

Terrastegels zijn er in veel verschillende prijsklassen. Wij zijn ons er van bewust dat terrastegels voor u geen product is dat regelmatig gekocht wordt en nemen dan ook de tijd om u een goed en eerlijk advies te geven bij het maken van uw keuze. De prijsverschillen zitten vaak in de gebruikte materialen. Het materiaal waar uw terrastegels van gemaakt zijn is ook weer bepalend voor het onderhoud. U begrijpt dat het dan ook erg belangrijk is om een juiste keuze te maken.

Maten terrastegels

Terrastegels worden in veel verschillende maten aangeboden. Iedere situatie vraagt weer om een andere maat tegel. Ook worden er veel soorten terrastegels geleverd in een wildverband, hier zitten verschillende formaten door elkaar heen verwerkt en is erg mooi als u uw hele tuin gaat bestraten.

Leveren terrastegels

Wij kunnen uw terrastegels door heel Nederland leveren. Door onze goede contacten met de fabrieken is het altijd mogelijk om uw bestelling thuis af te laten leveren tegen een scherpe prijs.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.