Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Tegels tuin

Voor tegels tuin gaat u naar The Stone Discounter. Wij bieden u een ruime sortering tegels tuin in alle maten kleuren en bewerkingen. Wij proberen u via onze site een overzicht te geven van de vele mogelijkheden. Wij adviseren wel altijd om even te komen kijken en niet via internet te bestellen.

Prijzen tegels tuin

Tegels tuin zijn er in verschillende prijsklassen.

  • Betontegels
  • Kleur- en slijtvaste tegels (onderhoudsarm)
  • Gecoate tegels (onderhoudsvrij)
  • Keramische tegels (onderhoudsvrij)
  • Natuursteen tegels

In bovengenoemde tegels tuin zit onderling veel verschil. Wij nodigen u uit om e.e.a. op ons showterrein te komen bekijken om zo een goede en bewuste keuze te kunnen maken.

Kleuren tegels tuin

Tegels tuin zijn er in veel kleuren en bewerkingen. De trend is op dit moment antraciet/zwart. We hebben verschillende soorten die ook kleurvast zijn. Een normale betontegel zal in de loop van de jaren een deel van zijn kleur verliezen. De deklaagstenen met een deklaag van kleurechte mineralen blijft zijn kleur ook na vele jaren houden.

Leveren tegels tuin

Wij kunnen uw tegels tuin leveren door heel Nederland. Bent u op onze site een mooie tegel tegengekomen? Vraag altijd geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.