Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Stratenmaker Nunspeet

Op zoek naar een stratenmaker in Nunspeet? Begin uw zoektocht bij The Stone Discounter in Nunspeet. Kom kijken naar ons ruime assortiment bestrating en vele aanbiedingen die we altijd hebben. Wij werken samen met een groot aantal stratenmakers uit de omgeving en kunnen u helpen bij het vinden van de juiste persoon voor stratenmaker Nunspeet.

Prijzen stratenmaker Nunspeet

Prijzen voor de aanleg van bestrating kan per steensoort en maat nog wel eens verschillen. Heeft u bij ons de juiste steen gevonden? Wij zorgen geheel vrijblijvend voor een offerte van een stratenmaker Nunspeet!!

Voordelen van een stratenmaker Nunspeet

Zorgen wij voor een stratenmaker? U kunt altijd bij ons aankloppen als er iets niet helemaal naar uw zin is. Als wij een stratenmaker Nunspeet voor u regelen of u ermee in contact brengen staan wij garant dat het werk ook 100 % goed gedaan wordt.

Afstanden voor stratenmaker Nunspeet

Wij hebben een regionale functie. Komt u niet uit Nunspeet maar wel binnen een redelijke afstand? Kom altijd langs en laat ons geheel vrijblijvend een offerte maken.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.