Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Straatstenen kopen

Wilt u straatstenen kopen maar hebt u nog geen keuze kunnen maken over de kleur, dikte en maat? Bij ons hebt u de keuze uit een ruim en breed assortiment. Wij geven u een eerlijk en goed advies, zodat u jaren kunt genieten van uw straatstenen op terras, oprit of tuinpad!

Soorten straatstenen kopen

Elke straatsteen heeft zo zijn eigen uitstraling, of het nu gaat om een strakke, getrommelde of genuanceerde steen. u kunt uw keuze laten vallen op gebakken straatstenen, natuurstenen tegels en niet te vergeten, betonnen sierbestrating, met de daarbij behorende eigenschappen zoals bijvoorbeeld de toplagen die aangebracht zijn op de straatstenen. En dat willen wij u graag vertellen! Straatstenen kopen doet u bij The Stone Discounter in Nunspeet.

Onderhoud straatstenen kopen

Straatstenen kopen is harstikke leuk, nadat de bestrating in uw tuin ligt kunt u volop genieten op uw terras, maar onderhoud is daarbij zeker zo belangrijk. Als we praten over betonnen bestrating kan het na verloop van tijd voorkomen dat er een groene aanslag op uw straatstenen komt, dit heeft te maken met een hogere vochtopname van beton. En dat wilt u natuurlijk voorkomen? Gebruik hiervoor nooit een hogedruk reiniger, schuurmiddel of andere middelen die bijten in uw bestrating. Wij hebben bij The Stone Discounter biologisch verantwoorde middelen die dit tegen gaan, vraag bij ons naar de opties bij het straatstenen kopen!

Onderhoudsvrije straatstenen kopen

Het is nooit uit te sluiten dat uw bestrating na verloop van tijd schoon blijft, de weersinvloeden hebben wij nou eenmaal niet in de hand. Maar gelukkig zitten de fabrieken ook niet stil en zijn er prachtige producten op de markt gekomen die steeds meer onderhoudsvrij zijn. En dat geeft toch een goed gevoel bij het straatstenen kopen!

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.