Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Straatstenen kopen

Wilt u straatstenen kopen maar hebt u nog geen keuze kunnen maken over de kleur, dikte en maat? Bij ons hebt u de keuze uit een ruim en breed assortiment. Wij geven u een eerlijk en goed advies, zodat u jaren kunt genieten van uw straatstenen op terras, oprit of tuinpad!

Soorten straatstenen kopen

Elke straatsteen heeft zo zijn eigen uitstraling, of het nu gaat om een strakke, getrommelde of genuanceerde steen. u kunt uw keuze laten vallen op gebakken straatstenen, natuurstenen tegels en niet te vergeten, betonnen sierbestrating, met de daarbij behorende eigenschappen zoals bijvoorbeeld de toplagen die aangebracht zijn op de straatstenen. En dat willen wij u graag vertellen! Straatstenen kopen doet u bij The Stone Discounter in Nunspeet.

Onderhoud straatstenen kopen

Straatstenen kopen is harstikke leuk, nadat de bestrating in uw tuin ligt kunt u volop genieten op uw terras, maar onderhoud is daarbij zeker zo belangrijk. Als we praten over betonnen bestrating kan het na verloop van tijd voorkomen dat er een groene aanslag op uw straatstenen komt, dit heeft te maken met een hogere vochtopname van beton. En dat wilt u natuurlijk voorkomen? Gebruik hiervoor nooit een hogedruk reiniger, schuurmiddel of andere middelen die bijten in uw bestrating. Wij hebben bij The Stone Discounter biologisch verantwoorde middelen die dit tegen gaan, vraag bij ons naar de opties bij het straatstenen kopen!

Onderhoudsvrije straatstenen kopen

Het is nooit uit te sluiten dat uw bestrating na verloop van tijd schoon blijft, de weersinvloeden hebben wij nou eenmaal niet in de hand. Maar gelukkig zitten de fabrieken ook niet stil en zijn er prachtige producten op de markt gekomen die steeds meer onderhoudsvrij zijn. En dat geeft toch een goed gevoel bij het straatstenen kopen!

 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.