Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Straatstenen

Straatstenen zijn er in veel verschillende maten en bewerkingen. Wij hebben in ons assortiment bestrating van 20x5x6 cm tot wel tegels van 100x100x6 cm. Een zeer ruime keuze dus. Het is altijd de moeite om een bezoekje te brengen aan ons showterrein.

Straatstenen voor iedere situatie

Iedere situatie vraagt om een andere bestrating. Gaat u de straatstenen gebruiken voor een oprit, bedrijfsterrein of voor een terras? U dient rekening te houden met de maat en ook zeker de dikte van de straatstenen.

Materiaal straatstenen

Het materiaal dat gebruikt wordt voor de straatstenen is belangrijk voor het onderhoud. Een éénvoudige beton straatsteen zal wat meer onderhoud nodig hebben dan een kleur- en slijtvaste straatsteen. Wij lopen graag samen met u de verschillende soorten langs en geven u een goed en eerlijk advies wat er in uw situatie de beste straatsteen is.

Leveren straatstenen

Wij hebben altijd de mogelijkheid om uw bestrating bij u aan huis te bezorgen. Ook als u niet in de buurt woont kunnen wij het transport vanaf de fabriek regelen tegen scherpe tarieven. Het zelf vervoeren van uw straatstenen valt vaak in de praktijk tegen, een vierkante meter stenen met een dikte van 6 cm is al snel 130 kg.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.