Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Straatklinkers

Op zoek naar straatklinkers? Kom naar The Stone Discounter, wij hebben een ruime keuze in goede kwaliteit straatklinkers. We maken hier onderscheidt in 3 verschillende type's die leverbaar zijn in verschillende kleuren.

MBI basic straatklinkers

De MBI basic straatklinkers zijn klinkers die voorzien zijn van een fijne structuur slijtlaag. Deze zorgt ervoor dat uw straatklinkers ook na jaren nog steeds netjes zullen zijn en niet zoals bij veel andere soorten dat het grind na een jaar aan het oppervlakte komt.

MBI GeoBasic straatklinkers

Dit zijn straatklinkers die ook voorzien zijn van een fijne structuur slijtlaag maar bovendien hun kleur vast zullen houden. De slijtlaag is gemaakt van kleurecht materiaal. Ook zal de vochtopname veel minder zijn dan bij een normale door en door klinker van beton. Echt een aanrader als u uw oprit, parkeerplaats of uw bedrijventerrein voor jaren netjes wilt hebben.

MBI GeoColor Exelent straatklinkers

Ook hier hebben we het over een slijtvaste kleurvaste deklaag. Deze klinker is in tegenstelling tot bovengenoemde soorten uitgewassen en wat ruwer van structuur. Zoekt u een sterke klinker die kleurvast, slijtvast en onderhoudsarm is en bovendien een exclusieve uitstraling heeft? Dan zijn de MBI GeoColor Exelent straatklinkers echt iets voor u!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.