Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Stoeptegels

Stoeptegels is een verzamelnaam voor vele soorten bestrating. We proberen u via onze website een beeld te geven van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van stoeptegels.

Formaten stoeptegels

Stoeptegels zijn er in veel verschillende formaten. U kunt kiezen voor een klinkerformaat, een tegel of een mooi wildverband. Het is belangrijk om naar het complete plaatje van de tuin te kijken welk formaat stoeptegel in uw tuin het best tot zijn recht komt.

Kleuren stoeptegels

Stoeptegels of bestrating zijn er in veel kleuren te koop. De trent van dit moment is een grijs of zwarte stoeptegel maar het is belangrijk om ook te kijken hoeveel van de beschikbare ruimte de stoeptegels ten opzichte van de hele tuin innemen. Wilt u geen onderhoudt en legt u de hele tuin dicht? Vaak is dan een kleurtje wat vrolijker dan alles donker te houden. Er zijn verschillende manieren hoe een stoeptegel aan zijn kleur komt. Veel tegels zijn voorzien van een kleurstof, deze zal in de loop van de jaren een stuk van zijn kleur inleveren. Daarnaast zijn er ook tegels die voorzien zijn van een kleur en slijtvaste deklaag gemaakt van kleurechte mineralen.

Onderhoud stoeptegels

Het onderhoud van de stoeptegels verschilt sterk. Heeft u een tegel met een deklaag die voorzien is van een coating? Het onderhoud zal dan minimaal zijn. Een tegel die door en door van beton is zal veel meer onderhoud nodig hebben. Kom langs voor een goed en eerlijk advies!!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.