Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Putten

Bent u op zoek naar stenen in Putten? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij bieden u een zeer ruim aanbod in alle voorkomende soorten bestrating op een ruim en overzichtelijk showterrein. We hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Bij ons zult u altijd een goed en eerlijk advies krijgen. Wij zijn ons bewust van het feit dat we gemiddeld drie keer in ons leven nieuwe bestrating kopen. Er is de afgelopen jaren erg veel veranderd in de wereld van sierbestrating. Een goede reden om ons met een bezoekje te vereren en te orienteren welke bestrating het best aansluit bij uw wensen. Als u dus een steenhandel Putten zoekt komt u natuurlijk ook even naar Nunspeet.

Steenhandel Putten gevonden en dan?

Wij zijn de leverancier voor al uw sierbestrating in de regio Putten. Als we samen de juiste bestrating gevonden hebben zullen we altijd even met u kijken wat er aan banden, blokken en misschien zelfs wel uw tuinverlichting en kunstgras nodig is. Ook vinden we het leuk als u even een ontwerp meeneemt zodat we een beeld hebben van uw plannen en u hiermee misschien ook nog op weg kunnen helpen. Is de keuze dan gevallen op één van onze mooie bestratingen dan zullen we indien gewenst uw bestelling netjes bij u thuis afleveren.

Waarom naar Nunspeet als u een steenhandel Putten zoekt?

Zoals al gemeld zijn er meerdere redenen om even naar Nunspeet te rijden. Nog even een korte lijst waarom u voor ons kiest als u zoekt naar een steenhandel Putten:

  • Ruime keuze in alle voorkomende soorten (sier)bestrating
  • Overzichtelijk en ruim showterrein
  • Altijd de scherpste prijzen
  • Transport door geheel Nederland mogelijk
  • We zorgen altijd voor een duidelijk en eerlijk advies

Steenhandel Putten? Kom langs de koffie staat klaar!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.