Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Steenhandel Oldebroek

Bent u op zoek naar nieuwe sierbestrating? Kom naar The Stone Discounter voor de voordeligste steenhandel Oldebroek en omgeving. Wij bieden u een ruim assortiment bestrating in iedere prijsklasse. Kijk vast op onze website en kom langs voor altijd de scherpste prijzen.

Prijzen van de steenhandel Oldebroek en regio

Door onze bedrijfskosten laag te houden kunnen wij u altijd voordelig al uw bestrating leveren. Of u op zoek bent naar een voordelige steen of juist een mooie keramische tegel dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Adviezen bij de steenhandel Oldebroek en omgeving

Wij zullen u altijd terzijde staan met een eerlijk en goed advies. Ook kunnen wij u helpen bij het maken van uw tuinontwerp. Zoekt u een stratenmaker? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Wij kunnen uw complete tuin aannemen en de aanleg hiervan verzorgen. Redenen genoeg om eens een bezoekje te brengen aan The Stone Discounter!!

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.