Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Steenhandel Harderwijk

Bent u op zoek naar bestrating of aanverwante artikelen? Steenhandel Harderwijk gevestigd in Nunspeet biedt u een ruim assortiment van alle voorkomende bestratingen voor ieder budget. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betontegel of juist een exclusieve keramische tegel? Wij helpen u verder. Door altijd een eerlijk en duidelijk advies te geven zult u ook nooit voor verrassingen komen te staan.

Voordelen Steenhandel Harderwijk in Nunspeet

U bent bij ons altijd voordelig uit. De prijs/kwaliteitsverhouding zal altijd goed zijn. Ons assortiment is zo samengesteld dat er voor bijna iedereen de juiste steen te vinden is. Ook voor de aanleg kunt u bij ons terecht. Door ons uitgebreide netwerk kunnen we altijd de hovenier of stratenmaker adviseren die het best past bij de steensoort en het ontwerp van u. Redenen genoeg om te komen kijken bij Steenhandel Harderwijk in Nunspeet.

Transport vanaf Steenhandel Harderwijk in Nunspeet

Wij zullen natuurlijk ook het transport netjes voor u verzorgen. In de regio zullen we dit met eigen vervoer doen. Buiten de regio laten wij u ook niet in de kou staan maar laten het vervoer dan regelen door de diversen fabrieken.

Op zoek naar bestrating? Steenhandel Harderwijk in Nunspeet biedt u de oplossing.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.