Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Steenhandel Gelderland

The Stone Discounter, de steenhandel van Gelderland. We bieden u een zeer ruime keuze in alle voorkomende soorten sierbestrating. Steenhandel Gelderland heeft het assortiment zo samengesteld dat er voor iedere beurs een passende steen te vinden is. Of u op zoek bent naar een éénvoudige betonsteen of een mooie keramische tuintegel? Kom langs we hebben ze voor u.

Mogelijkheden bij de steenhandel Gelderland

Wij proberen de keuze in sierbestrating bij steenhandel Gelderland zo makkelijk mogelijk te maken voor u. Op ons showterrein hebben we alles op een nette en overzichtelijke manier gepresenteerd. Veel materialen vindt u bij steenhandel Gelderland in rekken zodat we ook makkelijk de combinatie van de verschillende steen soorten aan u kunnen laten zien.

Aanbiedingen Steenhandel Gelderland

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor iedereen wel een passende steen te vinden is zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen. Heeft u een mooie steen gezien? Vraag altijd geheel vrijblijvend om een scherpe aanbieding.

Transport Steenhandel Gelderland

The Stone Discounter brengt uw bestelling in de regio met eigen vervoer. Komt u niet uit de buurt? Geen probleem, we kunnen uw bestelling door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Het enige wat belangrijk is, is dat er een stenenauto bij u in de straat kan komen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.