Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Steenhandel Elburg

The Stone Discounter is de steenhandel voor de regio Elburg. Wij hebben een zeer ruime keuze in alle voorkomende soorten sierbestrating, klinkers en aanverwante artikelen. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is.

Prijzen steenhandel Elburg

Wij als The Stone Discounter kunnen tegen zeer scherpe prijzen leveren omdat wij:

  • Onze bedrijfskosten laag houden
  • We scherp inkopen bij de betere fabrieken

Zoekt u een voordelige betonsteen of een mooie onderhoudsvrije tegel? Kom naar The Stone Disounter, de steenhandel Elburg en omgeving. Wij zitten op zo'n 20 minuten vanaf Elburg en kunnen uw bestelling netjes bij u thuis afleveren.

Advies steenhandel Elburg

Wij zullen u altijd terzijde staan met een goed en eerlijk advies. Bent u op zoek naar de steenhandel Elburg? Kom naar The Stone Discounter. Lukt het u niet om binnen onze openingstijden te komen? Bel om geheel vrijblijvend een afspraak te maken.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.