Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Opsluitbanden, palissade's, lijm, kit, kunstgras, zand/grind, tuinverlichting enz.

Klik HIER voor de opsluitbanden

Klik HIER voor de Palissade's en stapelblokken

Klik HIER voor de lijmen en kitten

Klik HIER voor zand/grind

Klik HIER voor kunstgras

Klik HIER voor tuinverlichting

Zoals u ziet bieden wij een compeet pakket voor uw nieuwe tuin.

Stapelblokken

Wij hebben onze stapelblokken erg scherp geprijsd, kom langs en laat u informeren over de vele mogelijkheden om een mooie border of tuinmuur te maken.

Tuinverlichting

Ons assortiment tuinverlichting is allemaal 12 V dus kan en mag door uzelf of door u hovenier aangelegd worden. We hebben tuinverlichting van spotjes tot staande lampen.

Zand en grind

Wij leveren zand en grind in zakken van 25 kg. Dit werkt het makkelijkst, heeft u teveel of komt u iets tekort, niets is makkelijker dan een paar zakjes bij te halen of terug te brengen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.