Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Stapelblokken

Stapelblokken worden veel gebruikt om borders en tuinafscheidingen te maken. Ze vervangen vaak de oude spoorbielzen die we langzamerhand uit iedere tuin zien verdwijnen. Kijk nu ook bij het kopje aanbiedingen voor de prijzen.

De kwaliteit van onze stapelblokken

Er zijn veel verschillende kwaliteiten op de markt. Wij hebben gekozen om de stapelblokken van MBI in ons assortiment op te nemen. De reden hiervoor is dat MBI geen grof beton gebruikt en werkt met goede kleurstoffen die langer mooi blijven.

Kleurvaste stapelblokken

Ook kunnen we stapelblokken leveren die voorzien zijn van een deklaag, gemaakt van kleurechte mineralen. Ook na jaren zullen deze blokken hun kleur houden.

Transport van uw stapelblokken

In de regio Nunspeet, Harderwijk, Zeewolde, Elburg, Dronten kunnen wij uw stapelblokken met eigen vervoer bezorgen. Komt u niet uit deze regio dan is het altijd mogelijk om het transport te regelen vanuit de fabriek. Het gewicht van een blok met de afmeting 60x15x15 cm is ca. 30 kg. Wij hebben altijd voorraad staan, dus afhalen is mogelijk. Moet u ver rijden? Bel dan even voor de actuele voorraad.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.