Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Smartton Vintage XXS

De REDSUN Smartton Vintage XXS Adamello brengt de mediterrane sfeer in uw tuin! Prachtige, warme kleuren die makkelijk te combineren zijn. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De REDSUN Smartton Vintage XXS Amiata is een prachtige, genuanceerde steen met o.a. een kleurechte deklaag (95%). Een geweldige toevoeging aan uw tuin. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De REDSUN Smartton Vintage XXS Kilimanjaro is door zijn kleur de echte topper in deze serie! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijs.

De REDSUN Smartton Vintage XXS Mount Everest is een tegel waar u nog jarenlang plezier van zult hebben! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De REDSUN Smartton Vintage XXS Mount Steele heeft door zijn natuurstenen deklaag een lange levensduur! Ook is deze hierdoor makkelijk schoon te houden. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.