Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Smartton Vintage Linea

De Smartton Vintage Linea Vlak Adamello

Deze kleurechte tegel heeft een prachtige uitstraling door de glimmertjes die door de tegel zijn verwerkt. Door de kleur van deze tegel krijgt uw tuin een frisse look!

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

De Smartton Vintage Linea Vlak Amiata

Deze kwalitatief uitstekende tegel heeft ook nog eens een prachtige afwerking en kleur! Door de nuance is deze tegel makkelijk te combineren met welke stijl dan ook.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

De Smartton Vintage Linea Vlak Kilimanjaro

Deze tegel met uitstekende kwaliteit heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Door de frisse kleuren is regen geen belemmering om van uw tuin te genieten!

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

De Smartton Vintage Linea Vlak Mount Everest

De antraciete tegel die net even iets meer te bieden heeft. Deze tegel is een aanwinst voor vrijwel elke tuin.

KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.