Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Smartton Nature Wave

REDSUN Smartton Nature Wave Kilimanjaro is een zeer speelse tegel doordat de randen ook gewelfd zijn! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

REDSUN Smartton Nature Wave Matterhorn is een zeer onderhoudsvriendelijke tegel. De toplaag zorgt ook nog eens voor een mooie, natuurlijke glans! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

REDSUN Smartton Nature Wave Mont Blanc is een wildverband tegel met onderhoudsvriendelijke eigenschappen. KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

REDSUN Smartton Nature Wave Mount Everest is de antraciet tegel die leeft! KLIK OP DE FOTO voor meer informatie, de leverbare formaten en de prijzen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.