Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestratingsdiscounter

Op zoek naar sierbestrating? The Stone Discounter is uw sierbestratingsdiscounter, wij leveren alle voorkomende soorten bestrating tegen scherpe prijzen. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Kom dus langs voor een goed en eerlijk advies!

Waarom een sierbestratingsdiscounter?

Waar koopt u uw bestrating? U wilt natuurlijk een kwaliteitssteen maar wel tegen een scherpe en eerlijke prijs. Geen kleine letters of afgekeurde partij maar een A-keus bestrating van een topmerk. Wij van The Stone Discouner zijn een echte sierbestratingsdiscounter. A merken tegen de allerscherpste prijzen, dit is toch wat u zoekt? Vraag dan ook altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan.

Soorten bestrating bij uw sierbestratingsdiscounter

Zoals gemeld hebben we voor ieder budget een passende bestrating. Wij verkopen o.a.:

  • Betonbestrating
  • Deklaagstenen
  • Kleur-en slijtvaste bestrating
  • Gebakken bestrating
  • Siertegels
  • Keramische tuintegels
  • Banden, blokken, palissades enz. enz.

Wij zorgen ervoor dat we onze bedrijfskosten zo laag mogelijk houden, hierdoor kunnen we ons gerust de sierbestratingsdiscounter van Nederland noemen. Ook als u niet uit de regio komt kunnen we natuurlijk netjes bij u thuis leveren. Het is zeker de moeite waard om ons ruime en overzichtelijke showterrein te bezoeken. 

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.