Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestratingsdiscounter

Op zoek naar sierbestrating? The Stone Discounter is uw sierbestratingsdiscounter, wij leveren alle voorkomende soorten bestrating tegen scherpe prijzen. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. Kom dus langs voor een goed en eerlijk advies!

Waarom een sierbestratingsdiscounter?

Waar koopt u uw bestrating? U wilt natuurlijk een kwaliteitssteen maar wel tegen een scherpe en eerlijke prijs. Geen kleine letters of afgekeurde partij maar een A-keus bestrating van een topmerk. Wij van The Stone Discouner zijn een echte sierbestratingsdiscounter. A merken tegen de allerscherpste prijzen, dit is toch wat u zoekt? Vraag dan ook altijd even geheel vrijblijvend een offerte aan.

Soorten bestrating bij uw sierbestratingsdiscounter

Zoals gemeld hebben we voor ieder budget een passende bestrating. Wij verkopen o.a.:

  • Betonbestrating
  • Deklaagstenen
  • Kleur-en slijtvaste bestrating
  • Gebakken bestrating
  • Siertegels
  • Keramische tuintegels
  • Banden, blokken, palissades enz. enz.

Wij zorgen ervoor dat we onze bedrijfskosten zo laag mogelijk houden, hierdoor kunnen we ons gerust de sierbestratingsdiscounter van Nederland noemen. Ook als u niet uit de regio komt kunnen we natuurlijk netjes bij u thuis leveren. Het is zeker de moeite waard om ons ruime en overzichtelijke showterrein te bezoeken. 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.