Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Zwolle

The Stone Discounter is de leverancier voor alle voorkomende bestrating in de regio Zwolle. Voorkom teleurstellingen en kom langs voor een goed en eerlijk advies.

Soorten sierbestrating Zwolle

Wij hebben een zeer breedt assortiment sierbestrating, het is dan ook de moeite waard om een keer richting Nunspeet te rijden. Zoekt u een voordelige betonsteen, een kleur-en slijtvaste tegel, natuursteen of een keramische tegel? Wij hebben ze op ons showterrein liggen en adviseren u graag wat voor u situatie de best passende bestrating is.

Onderhoud sierbestrating Zwolle

Iedere tegel heeft zijn eigen onderhoud nodig, de éne steen meer dan de andere. Zoekt u een onderhoudsarme bestrating? Laat u goed informeren over de eigenschappen van alle aangeboden sierbestrating.

Leveren sierbestrating Zwolle

Het leveren van uw sierbestrating in de regio Zwolle kunnen we met eigen vervoer doen. Ook is er een mogelijkheid dat uw bestrating rechtstreeks vanaf de fabrieken bij u geleverd wordt. Wel is het dan van belang dat de losplaats bereikbaar is met een grote trailer. Er is voor het transport altijd een oplossing te vinden.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.