Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Zeewolde

The Stone Discounter levert al uw gewenste bestrating in regio. Vele tevreden klanten uit Zeewolde zijn u voorgegaan en kochten bij The Stone Discounter in Nunspeet.

Aanleg van uw sierbestrating in Zeewolde

Ook kunnen wij u adviseren over de aanleg van uw bestrating. Er moet zeker in de polder rekening gehouden worden met de grondsoort om latere verzakkingen te voorkomen. Als u het wenst, regelen wij ook de aanleg.

Voorbereidingen aanleg van sierbestrating in Zeewolde

In Zeewolde zal er een dik zandbed aangelegd moeten worden voordat er gestraat kan worden. Het is belangrijk dat er voldoende afwatering is om te voorkomen dat uw bestrating altijd in het water ligt.

Transport van sierbestrating naar Zeewolde

Wij regelen ook het transport van uw sierbestrating naar Zeewolde. Indien mogelijk laten wij uw bestelling sierbestrating rechtstreeks vanaf de fabrieken afleveren, lukt dit niet omdat er geen grote trailer in de straat kan komen dan hebben we de mogelijkheid om dit door een lokaal transportbedrijf tegen scherpe tarieven te regelen.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.