Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Wezep

Wezep is de plaats waar volgens ons de meeste stratenmakers wonen/werken. Maar waar haalt u de materialen vandaan? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. We hebben de grootste en meest overzichtelijke showterrein van de regio. Ook durven we gerust te zeggen dat we de voordeligste zijn als het gaat om sierbestrating Wezep. We hebben ons assortiment zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende steen te vinden is. Verder zullen we altijd samen uw wensen doornemen en  de verwachtingen die u heeft als het gaat om uw nieuwe sierbestrating Wezep. Kom langs en overtuig uzelf.

Keuze in sierbestrating Wezep

Bent u op zoek naar een betonsteen, een deklaagsteen, een kleurechte steen of een mooie keramische tegel? We hebben ze voor u. Wij zullen u altijd een goed en eerlijk advies geven en samen kijken welk soort sierbestrating Wezep het best aansluit bij uw wensen. Er is de laatste jaren in de wereld van bestrating erg veel veranderd een extra reden voor u om een adres te zoeken waar u de juiste adviezen krijgt. 

Sierbestrating Wezep gekocht en dan?

Als u een mooie sierbestrating Wezep gevonden heeft kunnen wij uw bestelling altijd bij u thuis af leveren. Dit zullen we dan doen met de banden, stapelblokken en als u wilt ook de tuinverlichting en andere producten. Bestrating is door het hoge gewicht door de meeste mensen zelf niet te vervoeren dus nemen wij die zorg uit handen. We komen dan met een auto die voorzien is van een grote kraan en kunnen uw bestrating op bijna iedere gewenste plek neerzetten.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.