Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Veluwe

The Stone Discounter, de leverancier van alle sierbestrating Veluwe. Wij bieden een ruim assortiment bestrating in alle prijsklasse's. Ons assortiment is zo samengesteld dat sierbestrating Veluwe voor iedere beurs een passende steen in huis heeft. Wij zijn gevestigd in Nunspeet, dus mooi centraal op de Veluwe.

Waarom kopen bij sierbestrating Veluwe

Wij zorgen ervoor dat de bedrijfskosten laag zijn en blijven, dit voordeel wat wij hierin behalen geven wij door aan onze klanten. U vindt dus bij ons de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Waar u ook vandaan komt het is altijd de moeite waard om voor sierbestrating Veluwe een bezoek te brengen aan ons showterrein.

Mogelijkheden bij sierbestrating Veluwe

Wij bieden u talloze mogelijkheden waarmee we ook nog eens de mooiste combinaties kunnen maken. Wij zullen altijd de tijd voor u nemen om het mogelijk te maken een goede keuze te maken waaraan u jarenlang plezier kunt beleven. 

Online bestellen bij sierbestrating Veluwe

Het is natuurlijk mogelijk om via onze site een offerte aan te vragen maar wij adviseren u toch om de door u uitgezochte soorten in het echt te komen bekijken. Foto's kunnen soms behoorlijk afwijken van de werkelijkheid. 

Transport vanaf sierbestrating Veluwe

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen uw bestelling netjes bij u thuis af leveren. In de regio verzorgen wij het transport zelf, verder weg zullen we dat laten doen door de fabriek. Het transport hoeft dus geen reden te zijn om te kopen bij sierbestrating Veluwe.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.