Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Swifterbant

The Stone Discounter, uw leverancier voor alle bestratingen in Swifterbant. Altijd diversen aanbiedingen en scherpe prijzen. Kom langs en overtuig uzelf!!

Soorten sierbestrating Swifterbant

Wij bieden u een breedt assortiment sierbestrating Swifterbant. Wij leveren al sierbestrating vanaf € 11,95 per m2. Ook is ons aanbod in het hogere segment groot. Kom langs en wij zullen u altijd een duidelijk en eerlijk advies geven. Aan de hand van voorbeelden op ons showterrein kunnen we u een beeld geven van de kwaliteit.

Onderhoud sierbestrating Swifterbant

Als u een bezoek brengt aan ons showterrein zullen we ook het onderwerp onderhoud ter sprake stellen. Iedere steensoort heeft zijn eigen onderhoud nodig, wij adviseren u graag.

Bezorgen van uw sierbestrating Swifterbant

Wij hebben de mogelijkheid om zelf uw bestrating af te leveren of dit door de fabriek te laten doen tegen scherpe prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.