Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Stroe

Op zoek naar sierbestrting Stroe? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij leveren een uitgebreidt programma sierbestrating Stroe en hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen in huis hebben. Kom langs voor een goed en eerlijk advies. Sierbestrating is iets wat we gemiddeld drie tot vier keer in ons leven kopen, daarom vinden wij het belangrijk dat u van te voren weet wat u kunt verwachten van uw aankoop.

Soorten sierbestrating Stroe

Zoals gemeld hebben we op ons ruime en overzichtelijke showterrein alle voorkomende soorten (sier)bestrating zoals:

  • Betonbestrating
  • Sierbestrating
  • Kleur- en slijtvaste bestrating
  • Gebakken bestrating
  • Keramische tuintegels
  • Alle bijbehorende producten zoals banden, bielzen, blokken enz.

Alle bovengenoemde soorten hebben zo zijn eigen plussen en soms ook minnen. Wij leggen u graag uit welke tegel er in uw situatie het best toegepast kan worden.

Transport van uw sierbestrating Stroe

Heeft u na een bezoekje of contact met ons uw keuze kunnen maken? Dan is het enige punt dat overblijft hoe u uw sierbestrating Stroe bij u thuis kunt krijgen. Wij kunnen het transport in eigen regio vanaf ons eigen terrein verzorgen, daarbuiten zullen we alle transporten rechtstreeks vanaf de fabriek laten lopen. Er is dus altijd een mogelijkheid om uw bestelling netjes bij u thuis af te laten leveren tegen scherpe prijzen.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.