Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Stroe

Op zoek naar sierbestrting Stroe? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet. Wij leveren een uitgebreidt programma sierbestrating Stroe en hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen in huis hebben. Kom langs voor een goed en eerlijk advies. Sierbestrating is iets wat we gemiddeld drie tot vier keer in ons leven kopen, daarom vinden wij het belangrijk dat u van te voren weet wat u kunt verwachten van uw aankoop.

Soorten sierbestrating Stroe

Zoals gemeld hebben we op ons ruime en overzichtelijke showterrein alle voorkomende soorten (sier)bestrating zoals:

  • Betonbestrating
  • Sierbestrating
  • Kleur- en slijtvaste bestrating
  • Gebakken bestrating
  • Keramische tuintegels
  • Alle bijbehorende producten zoals banden, bielzen, blokken enz.

Alle bovengenoemde soorten hebben zo zijn eigen plussen en soms ook minnen. Wij leggen u graag uit welke tegel er in uw situatie het best toegepast kan worden.

Transport van uw sierbestrating Stroe

Heeft u na een bezoekje of contact met ons uw keuze kunnen maken? Dan is het enige punt dat overblijft hoe u uw sierbestrating Stroe bij u thuis kunt krijgen. Wij kunnen het transport in eigen regio vanaf ons eigen terrein verzorgen, daarbuiten zullen we alle transporten rechtstreeks vanaf de fabriek laten lopen. Er is dus altijd een mogelijkheid om uw bestelling netjes bij u thuis af te laten leveren tegen scherpe prijzen.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.