Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating restpartij

Een aantal jaren geleden waren we altijd druk met de verkoop van sierbestrating restpartij. De laatste jaren hebben verschillende fabrieken echter een budget line in hun assortiment opgenomen. Een sierbestrating restpartij is hierdoor al veel minder interressant geworden. Voor zeer aantrekkelijke prijzen kunnen we u schitterende bestrating aanbieden. Hiermee kunt u veel narigheid van het kopen van een sierbestrating restpartij voorkomen.

Nadelen van het kopen van een sierbestrating restpartij

Nadelen van een sierbestrating restpartij is dat u geen enkele garantie krijgt. Valt de sierbestrating restpartij tegen? Meer breuk en hoeken eraf dan u verwacht had? U loopt altijd het risico dat er niets meer van die partij na te leveren is of dat u wel iets tegen een hoge prijs bij kunt kopen en hierbij ook nog eens veel transportkosten moet betalen! Voorkom dit en kom kijken bij onze budget line bestratingen. Nieuwe bestrating kopen in plaats van een sierbestrating restpartij? Kom bij ons langs en laat u informeren over de vele mogelijkheden.

Transport van een sierbestrating restpartij

Een sierbestrating respartij staat altijd bij de handelaar en zal daarvandaan dan ook altijd vervoerd moeten worden. Is dit niet bij u in de regio dan zullen deze kosten erg hoog uit gaan vallen. Onze budget bestrating kunnen we altijd rechtstreeks door de fabriek bij u thuis af laten leveren. Zo kunnen we hier de kosten ook laag van houden.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.