Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Putten

The Stone Discounter is het adres voor al uw sierbestrating in Putten en omgeving. Wij bieden u een breedt assortiment bestrating tegen scherpe prijzen zonder hierbij de kwaliteit uit het oog te verliezen.

Soorten sierbestrating Putten

Bestrating wordt in veel verschillende vormen kleuren en materialen geproduceerd, wij proberen via onze website u een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden. Wij verkopen o.a.

  • Betonbestrating
  • Beton klinkers
  • Gebakken klinkers
  • Siertegels
  • Kleurvaste, slijtvaste en onderhoudsarme bestrating
  • Natuursteen
  • Gecoate bestrating
  • Keramische tegels

Alle bovengenoemde soorten hebben hun eigen onderhoud nodig. Wij adviseren u graag wat voor uw situatie de beste tegel is.

Prijzen sierbestrating Putten

Ook de prijzen van bestrating lopen ver uiteen, kom langs en we lopen samen de verschillende mogelijkheden langs om voor u de keuze makkelijker te maken. De prijzen beginnen al bij zo'n € 11,95 per m2.  

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.