Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating online

Sierbestrating online vindt u vaak terug op internet. Wij adviseren u echter om nooit uw sierbestrating online te bestellen. Bestrating koopt u als het goed is maar een paar keer in uw leven, wij vinden het dan ook belangrijk dat u een bewuste keuze met het juiste verhaal koopt.

Prijzen sierbestrating online

Prijzen die online gegeven worden zijn in veel gevallen aan de hoge kant. Veel fabrieken verplichten hun dealers om de adviesprijzen op internet te zetten. Wij adviseren u dan ook altijd even een offerte aan te vragen voordat u overgaat tot sierbestrating online te bestellen.

Kleuren sierbestrating online

Het is erg moeilijk om kleuren op de juiste manier weer te geven via een foto. Is de foto gemaakt terwijl de bestrating nat was? Of lag de bestrating juist in de volle zon? Om een goed beeld te kunnen krijgen van de kleuren is het van belang dat u met droog weer ons een bezoekje komt brengen om  zo teleurstellingen te voorkomen.

Advies bij het kopen van sierbestrating online

De bestratingsmarkt is de laatste jaren erg veranderd. Op dit moment kunnen we een betonsteen die door en door is aanbieden maar ook veel soorten kleur- en slijtvaste soorten die ook veel meer onderhoudsvrij zijn dan de eerder genoemde soorten. Een kleine investering qua tijd is dan ook zeker van belang. Wij zullen u goed, eerlijk en vrijblijvend adviseren zodat u jarenlang van uw nieuwe bestrating kunt genieten.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.