Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Nunspeet

The Stone Discounter is uw leverancier voor alle soorten bestrating in Nunspeet. We hebben de afgelopen jaren veel tevreden klanten uit de regio voorzien van alle mogelijke soorten bestrating.

Keuze van uw sierbestrating in Nunspeet

Wij hebben een ruime keuze sierbestrating die we leveren in de regio. U bent van harte welkom om op ons showterrein in Nunspeet te komen kijken, uw sierbestrating uit te zoeken en af te laten leveren in Nunspeet en omgeving.

Advies voor de aanleg van uw sierbestrating in Nunspeet

Wij adviseren u graag bij de keuze van uw bestrating. We hebben ons assortiment zo ingedeeld dat we voor ieder budget een passende bestrating in Nunspeet kunnen leveren. We hebben alle segmenten sierbestrating in huis. Er is bij ons al een steen te vinden vanaf € 11.95 per m2 en kunnen door naar de exclusieve soorten die op kunnen lopen tot € 80,-- per m2.

Aanleg sierbestrating in Nunspeet

Ook voor de aanleg van uw sierbestrating bent u bij ons aan het goede adres. In de afgelopen jaren hebben we een goede samenwerking opgebouwd met stratenmakers en hoveniers uit de regio. Wij kunnen alles voor u verzorgen van ontwerp tot de complete aanleg van uw tuin.

 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.