Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Kampen

Kom naar The Stone Discouner voor al uw sierbestrating Kampen, wij leveren een ruime sortering van alle voorkomende soorten (sier)bestrating. Onze slogan is: The Stone Discounter, (sier)bestrating voor ieder budget. We hebben ons assortiment dus zo samengesteld dat er voor ieder budget een passende bestrating te vinden is. We helpen u graag verder met een goed en eerlijk advies en zijn ons bewust van het feit dat de particulier niet echt thuis is in deze producten. De markt heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt en de bestrating is steeds mooier, kleurvaster en onderhoudsarmer geworden. Kom dus voor het goede advies voor sierbestrating Kampen naar The Stone Discounter in Nunspeet.

Soorten sierbestrating Kampen

Zoals op onze website te zien is is het aanbod enorm en zult u waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien. We helpen u graag verder met uw:

  • Betonbestrating
  • Kleur en slijtvaste bestrating
  • Gebakken bestrating
  • Keramische tegels
  • Opsluitbanden/palissades
  • Stapelblokken
  • Lijmen/kitten
  • Kunstgras
  • enz. enz.

We laten u graag zien en voelen wat de onderlinge verschillen zijn in bovenstaande producten en ook het onderlinge verschil in onderhoud. Dit verschilt per soort bestrating. We zullen dus altijd de juiste onderhoudsadviezen doorgeven.

Transport sierbestrating Kampen

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen het transport voor u regelen en uw bestelling sierbestrating Kampen netjes bij u thuis afleveren. Kom langs en overtuig uzelf!!

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.