Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Harderwijk

The Stone Discounter levert al uw bestrating in Harderwijk en omstreken. Wij hebben een ruim assortiment kwaliteitsbestrating en altijd scherpe aanbiedingen

Soorten sierbestrating Harderwijk

Bestrating is te leveren in vele soorten, maten en bewerkingen. We hebben betonbestrating, nabehandelde betonbestrating, bestrating met een onderhoudsarme en kleurvaste deklaag, natuursteen, gecoate tegels en keramische tegels. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Prijzen sierbestrating Harderwijk

Zoals al eerder vermeld leveren we uw bestrating in veel verschillende prijsklassen. Er is al betonbestrating vanaf € 11.95 per m2. Door onze eenvoudige presentatie en lage kosten kunnen wij uw bestrating tegen scherpe prijzen leveren

Onderhoud sierbestrating Harderwijk

Ieder materiaal heeft een andere manier van onderhouden nodig! Wij lopen graag samen met u de verschillende soorten sierbestrating door en adviseren u welk onderhoud ieder soort bestrating nodig heeft.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.