Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Harderwijk

The Stone Discounter levert al uw bestrating in Harderwijk en omstreken. Wij hebben een ruim assortiment kwaliteitsbestrating en altijd scherpe aanbiedingen

Soorten sierbestrating Harderwijk

Bestrating is te leveren in vele soorten, maten en bewerkingen. We hebben betonbestrating, nabehandelde betonbestrating, bestrating met een onderhoudsarme en kleurvaste deklaag, natuursteen, gecoate tegels en keramische tegels. Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken.

Prijzen sierbestrating Harderwijk

Zoals al eerder vermeld leveren we uw bestrating in veel verschillende prijsklassen. Er is al betonbestrating vanaf € 11.95 per m2. Door onze eenvoudige presentatie en lage kosten kunnen wij uw bestrating tegen scherpe prijzen leveren

Onderhoud sierbestrating Harderwijk

Ieder materiaal heeft een andere manier van onderhouden nodig! Wij lopen graag samen met u de verschillende soorten sierbestrating door en adviseren u welk onderhoud ieder soort bestrating nodig heeft.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.