Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Gelderland

The Stone Discounter, de leverancier voor alle soorten sierbestrating in Gelderland. Wij hebben een ruime sortering dus voor u een hoge slagingskans. Wij bieden onze bestrating altijd aan voor scherpe prijzen. Wij bieden u onder andere:

  • Gebakken klinkers
  • Betonklinkers
  • Betontegels
  • Siertegels
  • Kleur en slijtvaste tegels
  • Natuursteen
  • Gecoate tegels
  • Keramische tegels

Advies over sierbestrating in Gelderland

Wij zullen u altijd een duidelijk en eerlijk advies geven bij aankoop van uw bestrating. Er worden veel verschillende materialen aangeboden met ieder zijn eigen specifieke eigenschappen. Het is dus belangrijk om u voor de aankoop goed te laten informeren.

Ons voordeel voor de aankoop van sierbestrating in Gelderland

Ons bedrijf is altijd bezig om de bedrijfskosten laag te houden. Hierdoor is het mogelijk om onze producten tegen zeer scherpe prijzen op de markt te zetten. Onze slogan is dan ook: The Stone Discounter, (sier)bestrating voor ieder budget!

Afleveren van uw sierbestrating in Gelderland

Wij kunnen in de meeste gevallen uw sierbestrating in Gelderland met eigen vervoer bij u thuis afleveren. Wordt de afstand te groot dan is het nog altijd mogelijk om de fabriek rechtstreeks te laten leveren tegen een geringe vergoeding.

 

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.