Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Garderen

Op zoek naar sierbestrating Garderen? Kom naar The Stone Discounter in Nunspeet, wij leveren een zeer ruim assortiment bestrating en alle aanverwante producten. Ons assortiment is zo opgebouwd dat er voor ieder budget een passende steen te vinden zal zijn, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Ons showterrein is ruim en overzichtelijk opgesteld om een goed beeld van kleuren en of formaten te krijgen. Als u op zoek bent naar sierbestrating Garderen is een bezoekje zeker een aanrader.

Soorten sierbestrating Garderen

Zoals al geschreven is ons assortiment erg ruim. Of u op zoek bent naar een voordelige betonsteen, een deklaagsteen, een gebakken klinker of een mooie strakke keramische tegel? We hebben hem voor u. We weten dat de keuze erg groot is en dat dit niet altijd makkelijk is. We zullen u bij het maken van de keuze sierbestrating Garderen altijd voorzien van een goed en eerlijk advies. Ook kunnen we als u ons een bezoekje brengt de verschillen van bijvoorbeeld de vochtopname demonstreren. 

Leveren van uw sierbestrating Garderen

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen er voor zorgen dat uw bestelling altijd netjes bij u thuis afgeleverd wordt. In de regio Garderen zullen we dat vanaf ons eigen terrein doen en kunnen dan uw banden, blokken en palissades gelijk meeleveren. 

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.