Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Ermelo

The Stone Discounter, voor al uw sierbestrating Ermelo en omgeving. Wij hebben een zeer ruime keuze in sierbestrating en leveren dit netjes bij u thuis af.

Keuze sierbestrating Ermelo

Wij bieden een ruime keuze van veel verschillende materialen en bewerkingen. De aanschaf van bestrating is voor de meeste mensen geen aankoop die regelmatig terugkomt. Het is daarom van groot belang om u vooraf goed te laten informeren hoe de tegel zich in de loop van de jaren houdt. Er is veel verschil in de duurzaamheid en kleurvastheid.

Advies sierbestrating Ermelo

Wij adviseren u graag en op een eerlijke manier over de aan te schaffen bestrating. Wij proberen ons eerst een beeld te vormen wat u van de bestrating verwacht en zullen dan samen met u een passende tegel vinden.

Onderhoud sierbestrating Ermelo

De vele soorten bestrating die worden aangeboden hebben ieder een andere manier van onderhoud nodig. Wij zullen u er altijd op wijzen welke manier van onderhoud bij de tegel die u aanschaft nodig is.

Nieuws / Actueel

Nieuw in ons assortiment!! Voegmiddel dat blijvend flexibel is maar de mieren mossen en onkruid tegenhouden. Dit middel is makkelijk te verwerken en in verschillende kleuren te koop. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en hoeveel u verbruikt bij de bestrating die u heeft of van plan bent om te gaan kopen.