Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Epe

Op zoek naar Sierbestrating Epe of omgeving? The Stone Discounter uit Nunspeet levert al uw bestrating in uw regio. Wij hebben een ruime sortering van alle voorkomende soorten bestrating en helpen u graag verder.

Soorten sierbestrating Epe

Zoals gemeld hebben we een ruim assortiment sierbestrating. Zoekt u:

  • Betonklinkers
  • Gebakken klinkers
  • Betontegels
  • Siertegels
  • Keramische tegels
  • Opsluitbanden
  • Stapelblokken etc etc

Wij kunnen u verder helpen. Kom langs voor een vrijblijvend en eerlijk advies. Wij zijn ons bewust dat de aankoop van bestrating niet jaarlijks voorkomt en zullen u dan ook de nieuw trends en mogelijkheden laten zien.

Prijzen sierbestrating Epe

Sierbestrating hoeft niet duur te zijn. The Stone Discounter levert u het bewijs daarvan. Wij kunnen door onze lage bedrijfskosten onze producten tegen zeer scherpe prijzen op de markt zetten.

Transport sierbestrating Epe

Heeft u een keuze kunnen maken? Wij kunnen tegen een kleine vergoeding uw bestelling netjes bij u thuis afleveren. Wij komen dan met een auto met kraan en kunnen proberen de stenen zo dicht mogelijk bij de plek te zetten waar u uw gekochte bestrating gaat verwerken.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.