Producten
Wist u dat?
Win een GRATIS tuin 2018

De winnaar van de actie 'Win een gratis tuin 2018' is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Houd de facebookpagina en de website van deze actie in de gaten voor de vorderingen!

 

 

 

Sierbestrating Elburg

The Stone Discounter, uw leverancier van alle bestrating in de regio Elburg. Wij hebben een zeer breedt assortiment van alle voorkomende soorten bestrating. Bent u op zoek naar een:

  • Betonsteen
  • Kleurvaste bestrating
  • Siertegels
  • Gebakken klinkers
  • Natuursteen
  • Keramische tegels
  • Opsluitbanden/stapelblokken

Kom dan naar Nunspeet, we helpen u graag verder.

Kwaliteit van de Sierbestrating voor in Elburg

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende sierbestrating kunnen leveren in Elburg en omstreken, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het aanbod is groot en wij zullen u op een duidelijke en eerlijke manier adviseren wat in uw situatie de passende steen is.

Transport van uw sierbestrating naar Elburg

Wij hebben de mogelijkheid om al uw sierbestrating netjes af te leveren in Elburg. Het gewicht van bestrating wordt vaak onderschat, het is in veel gevallen niet mogelijk om uw bestrating zelf te vervoeren.

Veel mensen gingen u voor en kochten bij ons hun sierbestrating voor in Elburg

We hebben de afgelopen jaren veel klanten uit de regio Elburg mogen ontvangen en hebben hun naar tevredenheid kunnen en mogen voorzien van hun bestrating.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.