Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Dronten

The Stone Discounter levert al uw sierbestrating in Dronten en omgeving. Wij bieden u een ruime keuze bestrating in veel verschillende formaten en materialen.

Soorten sierbestrating Dronten

Wij bieden u een betonsteen tegen een zeer scherpe prijs maar ook hebben we een grote keuze in kleur- en slijtvaste bestratingen. Ook hebben we diversen soorten natuursteen en keramische tegels. Kom vrijblijvend langs voor een goed en eerlijk advies.

Ontwerp sierbestrating Dronten

Wij helpen u graag bij het maken van een keuze in sierbestrating Dronten, Ook kijken we graag en vrijblijvend mee naar uw tuinontwerp. Wilt u alles uit handen geven? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij ons. Wij werken goed samen met een aantal hoveniers en stratenmakers uit de regio zodat u altijd maar 1 aanspreekpunt heeft.

Transport sierbestrating Dronten

Wij kunnen voor u al het transport regelen. Vaak is het niet mogelijk om uw bestrating zelf te vervoeren omdat de gewichten te hoog zijn, een vierkante meter bestrating met een dikte van 6 cm weegt al snel 130 kg. Kom langs voor een vrijblijvende offerte.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.