Producten
Wist u dat?
TUINMETAMORFOSE 2017

De winnaar van de tuinmetamorfose 2017 is bekend!! Klik op de advertentie voor meer informatie.

Wat een prachtig resultaat!! Klik op de advertentie om het artikel te lezen!

 

 

Sierbestrating Biddinghuizen

The Stone Discounter is de leverancier voor al uw Sierbestrating Biddinghuizen en omstreken. Wij bieden u een ruim assortiment kwaliteitsbestrating tegen zeer scherpe prijzen. Of u op zoek bent naar een sterke voordelige klinker of een mooie siertegel voor uw terras? Bezoek ons showterrein!!!

Prijzen sierbestrating Biddinghuizen

Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat we voor ieder budget een passende steen kunnen leveren. Voor een goed en eerlijk advies bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren o.a.:

  • betonklinkers
  • gebakken klinkers
  • betontegels
  • kleur- en slijtvaste sierbestrating
  • keramische tuintegels
  • natuursteen tegels
  • enz.

Prijzen lopen uiteen van € 10,-- tot zo'n € 60,-- per m2

Onderhoud sierbestrating Biddinghuizen

Iedere steen of tegel heeft een andere manier van onderhoud nodig. Laat u voor de aankoop goed informeren over het onderhoud dat de door u uitgezochte tegel nodig heeft.

Bezorgen sierbestrating Biddinghuizen

Wij kunnen als u een keuze gemaakt heeft uw bestrating netjes bij u thuis in Biddinghuizen en omstreken afleveren. Vaak is het door het hoge gewicht niet mogelijk om uw eigen bestrating te vervoeren.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.