Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating bestellen

Sierbestrating bestellen doet u natuurlijk bij The Stone Discounter in Nunspeet. Wij hebben een zeer ruim assortiment van alle voorkomende bestrating. Zoekt u een eenvoudige en voordelige betontegel of een onderhoudsarme keramische tegel? Wij kunnen u verder helpen.

Voordelig sierbestrating bestellen

Wij zijn een bedrijf dat het altijd met lage bedrijfskosten redt. Dit is dan ook de reden dat wij bekende merken als MBI en REDSUN tegen een zeer scherpe prijs bij u thuis af kunnen leveren. Wij vinden het wel belangrijk dat we het e.e.a. eerst doornemen (kan evt telefonisch) zodat u op de hoogte bent van de tegel die u op het oog heeft. Er zijn veel verschillen in de gebruikte materialen en wij geven daarom ook graag een goed en eerlijk advies. Sierbestrating bestellen tegen een scherpe prijs doet u bij The Stone Discounter

Online sierbestrating bestellen

Wij hebben bewust geen webshop aan onze site gekoppelt. Het is niet mogelijk om met eigen vervoer door het hele land te leveren. Klanten die op grotere afstand wonen worden rechtstreeks door de fabriek geleverd. Helaas kunnen wij hiervandaan niet kijken in de voorraaden van de fabrieken. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan en geef even aan wanneer de gewenste leverdatum is zodat wij ook aan kunnen geven of het product leverbaar is.

Sierbestrating bestellen, vraag om advies!!

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze om sierbestrating te bestellen. Neem vrijblijvend contact op of kom langs. Wij zullen samen de wensen die u heeft doornemen en zorgen dat u ook na jaren nog blij bent met de gemaakte keuze.

Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.