Producten
Wist u dat?

...iedere steen waar beton in verwerkt last kan krijgen van kalkuitbloei? De basis van een steen is cement, dit kan een chemische reactie geven met water. Hierdoor kan er kalk ontstaan die zich op het oppervlakte van de steen afzet. Hier is weinig aan te doen. Uiteindelijk zal de kalk vanzelf verdwijnen door de weersinvloeden.

Sierbestrating Amersfoort

Bent u op zoek naar Sierbestrating Amersfoort? Dan bent u bij The Stone Discounter in Nunspeet aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod in alle voorkomende soorten sierbestrating Amersfoort in alle prijsklasses. The Stone Discounter, (sier)bestrating voor ieder Budget!!

Waarom naar Nunspeet voor uw Sierbestrating Amersfoort?

U vraagt zich af waarom u voor uw sierbestrating Amersfoort naar Nunspeet zou moeten rijden? Wij hebben hier het antwoord voor u. Wij zijn een bedrijf waar de klant nog steeds koning is. Samen met u zullen we uw wensen doornemen en daar de meest geschikte bestrating bij gaan zoeken. Het aanbod is tegenwoordig enorm. Bent u op zoek naar een onderhoudsarme bestrating of een kleurvaste bestrating of misschien wel allebei? Zoekt u een goedkope bestrating maar dan wel van een goede kwaliteit? Kom langs voor uw sierbestrating Amersfoort en we zullen u in alle rust uitleggen wat de onderlinge verschillen zijn en u altijd een goed en eerlijk advies geven.

Prijzen Sierbestrating Amersfoort

Een mooie bestrating hoeft helemaal niet duur te zijn. Het is altijd de moeite om ons overzichtelijke showterrein met een bezoekje te vereren. Heeft u uw bestrating gevonden dan zullen we op dat moment een scherpe offerte voor u maken. 

Transport Sierbestrating Amersfoort

Als we het samen eens geworden zijn dan zullen wij er voor zorgen dat uw bestelling netjes bij u thuis afgeleverd wordt. Het kan zijn dat we dat met eigen vervoer vanuit Nunspeet doen maar we kunnen uw sierbestrating Amersfoort ook rechtstreeks door de fabriek bij u thuis af laten leveren.

Vragen? Mail ons! of bel 0341 - 264240

3D tekeningen!

NIEUW! Vind u het lastig om een voorstelling te maken van hoe uw tuin er met de uitgezochte materialen eruit komt te zien? Dan is er nu de mogelijkheid om een 3D tekening van uw tuin te laten maken!

Klik op de foto voor meer voorbeelden, de voorwaarden en meer informatie!
Nieuws / Actueel

NIEUW! Snel en eenvoudig Garden Lights tuinverlichting bestellen via onze webshop tuinverlichtingbestellen.nl. Profiteer nu van onze actie en ontvang 15% korting op het gehele assortiment tuinverlichting! Gebruik bij uw bestelling kortingscode WINTER1718. Kijk voor de voorwaarden op de webshop.